Producten
Voor iedereen die zich bezighoudt met Encaustic Art en mooie kunstwerken maakt, is er altijd plaats op onze rubriek "In the picture". Schrijf iets over jezelf en hoe je in contact bent gekomen met Encaustic Painting. Wij plaatsen dit graag.

Voor meer informatie info@encaustic-art.be.

We zijn vereerd dat we nu "In the picture", Jenny Noorloos mogen ontvangen: Jenny is een groot kunsternares, die je op diverse exposities in Nederland kunt vinden.
 
Jenny Noorloos

Vanaf mijn kindertijd speelt het tekenen en schilderen een hoofdrol in mijn leven. En altijd is het een rode draad gebleven die door vele technieken te verkennen heel belangrijk is geweest voor mij. Allerlei materialen zijn in mindere of meerdere mate korte of langere tijd favoriet geweest.

Maar toen ik ongeveer 18 jaar geleden het Encaustic ontdekte, is dat eigenlijk een heel hardnekkig 'blijvertje' geworden. Een techniek van schilderen die mij nog steeds in hoge mate uitdaagt, en mij blijft boeien. Er valt zoveel samen voor mij, met deze vorm van schilderen, en de mogelijkheid om ook andere materialen hiermee te combineren, maakt het werken met Encaustic zo verrassend.

In de afgelopen jaren heb ik al diverse keren de mogelijkheid gehad om mijn werk te mogen exposeren, en heb ik al veel mensen kennis mogen laten maken d.m.v. workshops, en cursussen.Nog steeds geef ik mijn kennis met veel plezier door aan diegenen die nieuwsgierig zijn naar deze vorm van schilderen, en staan er ook nog meerdere exposities in de planning.

Voorbeelden van recent werk is te vinden op mijn facebookpagina: facebook.com/Junique.art en op pinterest.com/jennynoorloos, waar ik regelmatig veel informatie op plaats die interessant is op het gebied van Encaustic Art.

Ik ben heel blij dat ik mijn steentje kan bijdragen in de toenemende belangstelling voor deze prachtige kunstvorm, die wereldwijd al heel veel kunstenaars hebben geinspireerd, en al veel bijzondere kunstwerken heeft opgeleverd.